lauantai 9. marraskuuta 2013

Noppa on heitetty

Taas kerran uusi blogi. Tämä taitaa olla jo seitsemäs tai kahdeksas blogi jonka aloitan. Edellisistä yrityksistä kaksi blogia on jäänyt aktiiviseen käyttöön. Loput ovat kuolleet pois, koska olen yrittänyt kirjoittaa liaan suppeasta alueesta ja tekstiä ei ole vaan riittänyt.

Nimeäni kantava henrihamalainen.com on englanninkielinen blogini, jossa tänä vuonna olen pääasiassa kirjoittunut arvosteluja lukemistani kirjoista. Kirjoitan sinne epäsäännöllisesti myös muista työhöni suoraan
liittyvistä tai yleensä mielenkiintoisista ilmiöistä.

Toinen aktiivinen blogini liittyy kuntoiluun ja urheiluun. Se kantaa nimeä kurheilua. Siellä kerron kuntoiluharrastuksistani ja treenamisesta kohti uusia haasteita. Silloin tällöin kirjoitan myös yleisemmin
urheilusta tai urheiluvälineistä.

Miksi siis vielä yksi blogi? Monesti olen haudutellut kirjoituksia yhteiskunnallisista ilmiöistä ja ihmisten käytöksistä. Muutamia kertojan olinkin kirjoittanut niistä englanniksi, mutta ne eivät oikein toimi hyvin muun maalaisille lukijoille. Siksi siis haluan kirjoittaa niistä suomeksi ja Suomalaisille. Listallani on jo monia otsikoita joista tulen kirjoittamaan. Mukana muun muassa tupakoinnin järjettömyys, kuinka ahkeruutta arvostetaan aivan liikaa ja vastaavia epäkohtia Suomalaisessa elämän menossa.

Rakastan kirjoittamista ja haluasin kirjoittaa paljon enemmän kuin kirjoitan nykyään. Prioriteettini ovat kuitenkin oman ja perheen hyvinvoinnissa, niin kirjoittamiselle ei aina löydy tarpeeksi aikaa. Olen kirjoittanut noin 100 blogipostauksen tahtia jo useamman vuoden. Toivon mukana vähän pystyisin sitä lisäämään, niin että tännekin ilmestyisi joka viikko jotain uusia ajatuksia. Joka tapauksessa tämä ei tule jäämään yhden postauksen blokiksi, vaan perustin tämän vasta pitkän harkinnan jälkeen ja uskon että minulla riittää tänne asiaa.

Tervetuloa lukemaan.

Tämän tekstin on kirjoittanut +Henri Hämäläinen

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti